Helena Breyne

helena-breyne-advocaat-familierecht-jeugdrecht-gentHelena Breyne studeerde in september 2013 af als master in de rechten aan de Universiteit Gent. Alvorens haar rechtenstudie aan te vatten, behaalde zij in september 2008 een master in de pedagogische wetenschappen, optie sociale agogiek. Tevens is zij geaggregeerde voor het secundair onderwijs in de pedagogische wetenschappen.

Sinds 1 oktober 2014 is Helena Breyne als advocaat actief aan de Gentse balie. Zij liep drie jaar stage op het advocatenkantoor Van Eeckhoutte, Taquet & Clesse met als stagemeester Nadine Verbeest. Op 1 oktober 2017 ging zij aan de slag bij PF-advocaten Decock & Van Rumst.

Helena Breyne specialiseert zich in het personen- en familierecht, bewindvoering, jeugdrecht, huurrecht en wegverkeerrecht. In 2018 haalt zij het certificaat bijzondere opleiding jeugdrecht, georganiseerd door de Orde van Vlaamse Balies. Zij behaalde op 15 december 2017 het attest bemiddelaar in het burgerlijk en handelsrecht bij bMediation en in 2018 vult zij dit aan met de specialisatie in de familiale bemiddeling bij Mediv.